Mamma.

Varför ska det vara så jobbigt? Jag vet att jag inte är dottern du ville ha, Jag vet att jag är jobbig att hanskas med, Jag vet att jag är svår att leva med.
Men varför har du gett upp din roll som mamma till mig ?
Förstår du inte att det du gör och säger gör ont, väldigt ont!
Skäms du?, älskar du mig inte längre? Varför kan du inte visa något.
Du kan inte ens säga förlåt.
Inte ens fråga mig om jag vill fira julafton med dig och övrig familj på din sida.
Dina saker du gör är som knivhugg i låren, förjävliga! Varför kan du inte visa att du älskar mig, säga att du älskar mig? Säga puss eller kram i telefonen efter vi pratats vid. Jag saknar dig, saknar du mig?

Jag vet att jag har gjort misstag, jag vet att jag fått dig att gråta, jag vet att jag fått dig att må dåligt.
Men du har faktiskt fått mig att vilja ta självmord, du har fått mig att vilja fortsätta med droger, du har fått mig att vilja skära mig själv, du har fått mig att gråta till sömns varje natt.
Men du har fortfarande en roll som mamma. Jag var liten, ledsen, korkad och deprimerad. Då jag behövde dig som mest var då du skämdes. Jag behövde dig verkligen, men du stod inte längre kvar vid min sida som du en gång hade gjort, i vått och torrt. Du fanns inte kvar.
Det gör ont att tänka så om en mamma, sin egen mamma. Men ibland funderar jag på om du verkligen är värd att ens bli kallad mamma. En mamma är någon man ser upp till och skulle kunna dö för.
Jag skulle aldrig kunna göra som du gjort, jag skulle aldrig kunna dö för dig. Jag skulle inte skydda dig om någon pratade elakt om dig. I mina ögon är du inte längre MAMMA, du är mer som en moster som man inte känner och aldrig träffar. En ingift moster typ. Det låter bra!!

Egentligen behöver jag dig inte, eftersom jag har världens bästa pappa. Men ibland behöver jag det stöd jag vet att du en gång kunde ge mig och som pappa inte förstår sig på. Då behöver jag dig.Postat av: nina

fina linnejha <3 du är stark

2011-12-22 @ 20:37:11
URL: http://ninazl.blogg.se/
Postat av: Anonym

hon förtjänar dig inte

2011-12-22 @ 20:41:03
Postat av: Linnea

Vad ledsen jag blir när jag läser det här! jag vet inte så mycket om dig och din bakrund jag har bara läst din blogg några gånger, men jag kan relatera till hur du känner bara genom att läsa ditt inlägg man blir trasig när ens föräldrar (de som ska beskydda en och alltid stå på ens sida) inte gör det, därför känner man att man kan skada sig själv för att om inte ens föräldrar ens bryr sig vem fan gör det då?

De man ska tänka på som inte jag tänkte på är att föräldrar har också känslor dom kan också gå igenom jobbiga perioder i livet. men jag lovar dig att din mamma älskar dig för det finns inget som kan ändra det. En mammas kärlek är alltid stark till sina barn oavsett om dom har varit jobbiga osv...du får väll visa din mamma att du har ändrat dig och blivit "vuxen" du är inte ute efter stöttning utan att ge något tillbaka utan du vill stötta din mamma så som hon vill stötta dig..det är svårt jag skulle kunna skriva en bok om detta men jag hoppas du förstår vad jag menar...tänk också på att man blir stark av att inte glida på en räkmacka utan skapa relationer man får kämpa för ! <3

2012-01-10 @ 19:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0