Händelserik gårdag.

Hej allihopa, nu har jag tillgång till dator så passar på att skriva ett inlägg till er.

Igår så har jag nog aldrig varit så stressad.
Började med att jag vaknade tjugo minuter innan jag skulle till jobbet, svårt var det att gå upp också eftersom Zeus låg tätt intill mig och mös som bara den, då vill man inte gå upp kan jag lova er.
Så jag skyndar mig iväg till jobbet, plus att tjejen som skulle vakta honom inte kunde så fick ringa Ida i sista minuten och fråga henne. Så iväg och lämna hunden och sen till jobbet schleten och trött.

Efter jobbet så mötte jag upp David på söder och åkte till ett gym i slussen, vi pratade lite om framtidens planer inom min träning och jag pekade ut vad jag vantrivdes med på min kropp.
Kl 17.40 skulle jag möta upp Marion vid Sergel för att hämta ut biobiljetterna till filmen som börja 18.40
17.30 blev vi klara jag och David så fort som fan skyndade jag mig till stan.
Efter det åt vi glass och sedan in på bion och vi såg Paranormal Activity 3. Den var RÄTT läskig. Undra om jag kommer våga vara ensam hemma nu ett tag? tror inte det med tanke på att vi har aktivitet hemma i våran lägenhet men honom är jag van vid....

Efter Bion så skyndade jag mig hem, tog en snabb dusch, hälsa på voffen och bytte kläder och sedan första bästa tåg till Åkersberga och träffa ''G'' , sedan blev jag lugn. När jag kom fram till honom, för då visste jag att jag inte hade några fler tider att hålla. Blev inte så många vakna minuter tillsammans. Vi gick och la oss rätt tidigt faktiskt, skönt det eftersom jag började jobba kl 11 idag.
Så imorse pussade jag honom hejdå.
Mötte Aaron utanför hans port, så han och jag sällskapade från Berga till T-centralen.
Längensen man träffade honom, typ 2-3 år sedan.

JUSTE!!!!!!!!!!
Idag när jag skulle åka hem så var det rätt trångt på tunnelbanan men inte alltför trångt. Jag står längst fram mot dörrarna och så kommer en utländsk kille och ställer sig bakom mig. Jag känner att han står väldigt nära för hans kuk nuddar min rumpa så jag går fram lite grann så jag pressar mig själv mot dörren, DÅ FLYTTAR ÄCKLOT NÄRMARE MIG.. Hur lack blev inte jag då? Jo jag vänder mig och och pratar högljutt och säger ''kan du flytta din kuk från min ärsle är du snäll'' förlåt säger han och backar några steg. Varför gick han ens närmare från början när han hade plats? Skit äckligt, var nära på att klappa på honom. Usch, sånt är respektlöst tycker jag.

Har nu precis kommit hem från middag med Pappa, min bror Linus och Caijsa. Vi käkade på Texas Longhorn. Gott Gott.... :)

Blir nog en tidig kväll för mig för jag jobbar långpanna imorgon 11-21. 17-21 ska jag få servera. Kult va? :D
Längtar redan.
Känner att detta blev ett långt inlägg men då har ni fått lite att läsa också.
Skriver nog snart igen ska ni se.

kram så länge :)
Postat av: moni

fett äcklig med den där killen på tbanan men måste du skriva att det var en utlänsk? räcker det inte med att skriva en kille bara? ;/ bara undrar?

2011-11-03 @ 21:09:42
Postat av: Anonym

Varför jobbar du på pizza hut för, du passar inte där och förstör stämningen! Dra någon annanstans och förstör

2011-11-04 @ 14:10:18
Postat av: Stammis

Till kommentar ovan: jag är stammis på pizzahut och Linnea är en av få personal som alltid är trevlig och pratsam. Man blir alltid bra bemött av henne och är toppen på sitt jobb. Så till anonym ovan kan vara tyst och försöka skapa en ny bild av henne. Tack på förhand.

2011-11-04 @ 16:00:30
Postat av: Anonym

Hahaha, jag jobbar tillsammans med Linnea och hon bidrar med mycket bra stämning. Klanka ner på någon annan istället.

2011-11-04 @ 22:54:03
Postat av: Robbin

Men herregud...hur fan ser du ut????? kräks

2011-11-10 @ 04:23:55
Postat av: IDA

Han VAR utländsk, så då ska hon skriva det. KLANKA INTE NER PÅ KILLAR (skriver hon bara killar tror man att han var svensk, eftersom det är det normala i sverige typ)

2011-11-13 @ 23:05:35
Postat av: marcus löweberg mpd10c

Jag verkligen älskar din blogg, du har sådan talang och dina tuttar har sån fantastisk päronform, att folk anklagar dig för att photoshopa dina bilder är ju bara sååååååå fel. Jag vill ha dig i mörkret hos mig! <3333

2011-12-13 @ 09:57:28
Postat av: Emelie

Vad bra att du sa ifrån!

2012-02-02 @ 02:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0