Fått tillbaka allt nu.

Hej allihopa.

Har äntligen fått tillbaka mitt facebook konto och min mail.
Efter mycket om och men tror jag hackern gav med sig.
Lyckades få tillbaka allt genom min andra mail som är kopplad till den som blev hackad och på så sätt fick jag också tillbaka min facebook. Så ett råd till er som inte blivit hackade än. Gör ett till mailkonto som kopplar till det ni har till facebook så är det lättare att få tillbaka sina saker.

Han skrev även ett mail till min privata facebook som jag hade kvar :

''jag tog bort den. Men jag gillar verkligen den bilden. Du är ytterst osmart som har bilderna på din hotmail du ser hur lätt det är att bli hackad. Sen hittade jag lite meddelanden från en fredrik jansson. Om du vill kan jag anordna så att han aldrig kommer i närheten av dig''

Det skrev han efter att jag hade bett honom ta bort bilderna som han publicerat. Så lite läskigt var det att han faktiskt svarade. Kollade igenom inboxen på FB också, han hade ju inte varit nådig med att skriva till massa killar om pengar och sex... hmm... fick skriva till varenda en och förklara hur det låg till och att jag inte var intresserad.
hahaha...

Aja, idag har jag varit med David hela dagen. Vi har ätit lunch, shoppat och fikat. En hel dag helt enkelt.
Blev en tripp till polisen då också och anmälde händelsen på FB som blev lagt i ofredande och dataintrång.

Måndag börjar min träning med David, han ska få träna mig. Har en känsla att han inte kommer vara så snäll, hahaha.. men vill man ha resultat får man fan puscha alltså, beach 2012? jatack.
Det får David fixa till mig. hehe...

Aja, nu ska jag sova för att jag jobbar imorgon.David och Zeus idag.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0