Du om någon borde förstå.

Jag lyssnar på Melissa Horn igen.

Det betyder alltid något. Just nu känner jag mig arg med vet inte varför.
Vaknade upp irriterad pga en sak, (det var våran grej, våran enda grej) och sedan har jag bara känt mig allmänt arg, inte för något speciellt. Bara lack.

Har varit ensam hela dagen hemma, suttit och kollat på en hel säsong av One Tree Hill. Det kanske har påverkad mig lite också. Mår dom dåligt i serien så gör jag även det. Jag har blivit som besatt lite. Bra eller dåligt??

Jag vill verkligen ha en hund nu. En liten valp. Som jag kan gå ut med, slippa vara hemma. Ha en ursäkt för att gå hemifrån. Se valpen växa och lära sig. Prata med och mysa med när jag mår dåligt
(eftersom det är rätt ofta)
Bara att ha den där, sova med för att jag hatar att sova själv. Vill verkligen ha en hund. En liten hund.
Men jag kommer aldrig få det..... Fyller ju år om 10 dagar. Det är allt jag önskar, får jag en hund så behöver jag inget annat. Men som sagt, en hund finns bara i mina drömmar, kommer aldrig få någon. Lever inte direkt i rikemansland.

Nej nu måste jag väl sluta med deppmodet antar jag? Börjar bli för enformigt. Men vad gör jag med mitt liv nu för tiden liksom? Jag är hemma, jag jobbar, kommer hem, sover, kollar OTH, jobbar, sover, går hemma.
Jag har inget liv känns det som, eller detta kanske är det som kallas ''att bli vuxen''
Jag träffar nästan aldrig mina vänner, jag har ingen pojkvän, ingen att älska.

Mamma ringde mig äntligen, det har gått 28 dagar utan ett ord ifrån henne. Hon ringde för att fråga vad jag önskade mig i födelsedagspresent. Svarade bara en mopps och en kamera. Kanske jag skulle sagt ''en mamma som älskar sin misslyckade dotter för den hon är'' och lagt på. Men så kall vågade jag inte vara. Det är så mycket jag vill säga om henne och våran relation. Jag vill höra henne säga förlåt för allt hon gjort. För att hon pajjade min barndom och uppväxt, för att hon inte fanns där när jag hade det jobbigt, för att hon skämdes när jag föll och inte orkade ställa mig upp igen. Varför kan hon inte säga förlåt? Det kan inte vara så jobbigt? Hon har aldrig sagt förlåt. Någonsin!
Det gör lite ont faktiskt av att veta det, att hon aldrig sagt förlåt. Förtjänar jag inte det? Eller ångrar hon sig inte bara för det hon orsakat ? Jag bad alltid om förlåtelse till henne, jag ville ju att hon skulle älska mig. Men hon sa aldrig förlåt tillbaka. Jag minns när hon sa ''jag älskar dig'' för första gången på 5 år. Vi stod i Mörby Centrum, hade ätit lunch och hon hade på sig en vit klänning och håret uppsatt i en klämma. Vi stod framför rulltrappan upp till åhlens och skulle säga hejdå. Hon kramade mig, tog ett andetag och sa de tre orden.
Jag minns att mina ben blev som spagetti. Jag blev stum. Tungan gav upp.
Tårar rinner ner just i detta nu som jag skriver detta. Det är jobbigt att skriva om min mamma. Men jag måste göra det för att ha kvar henne i minnet. Annars försöker jag bara förtränga det.


Postat av: anonym

Linnejha, jag erkänner att jag aldrig har gillat dig, jag har sett på dig ur helt fel perspektiv. Men efter att du har skrivit det här inlägget så fick det mig att inse att att jag kanske har tänkt fel om dig, jag skäms nästan när jag tänker på det! Jag hoppas att du mår bättre av den här kommentaren, för det här inlägget fick mig verkligen att bli rörd. Hoppas du mår bättre! :)

2011-09-03 @ 21:58:32
Postat av: Rebecca

gumman, en hund löser inga problem... En hundvalp ska ha all uppmärksamhet 24 timmar om dygnet och det tar tid innan den blir rumsren. Jag förstår vad du menar med det sällskapet som just ett husdjur ger men skaffar man sig en hund så kan man inte längre gå ut varje helg eller jobba varje helg. Man måste se det som ett barn... Som du kanske sett så har ju vi skaffat oss en hundvalp och det är så mycket jobb så jag ibland ångrar mig och bara vill spy... När du känner dig såhär less, ring en vän. Åk och sov bredvid en vän. Det hjälper! Och om du vill så vet du att du alltid, oavsett när eller hur, är välkommen hit. Här får du både sova bredvid mig och ha en hund vid din sida (trots att den fått äckliga jävla loppor, för det är också något som valpar lätt får - blääää!)Jag saknar dig och det gör ont av att läsa att du inte mår bra när jag är så långt ifrån. Jag kommer hem om 1 vecka och då finns både jag och valpen tillgänglig som sovsällskap och självklart som sällskap de vakna timmarna också, och då får du mer än gärna vara hundvakt om du vill träna :)Tänker på dig varje dag och saknar dig så det gör ont. Världens finaste tjej, var rädd om dig och håll ut - det blir faktiskt bättre även om det är det värsta man kan säga...All min kärlen! / Din storasyster

2011-09-04 @ 04:01:49
URL: http://beccape.blogg.se/
Postat av: P90

Har nog tänkt lite fel om dig... sorry... blev tagen av ditt inlägg.. du verkar vara en fin tjej.. all lycka till dig

2011-09-04 @ 15:56:22
Postat av: denise

men du skrev inte du på faceook att du hade vunnigt 5 miljoner så då borde du ha råd ju :D

2011-09-04 @ 16:10:35
Postat av: denise

alstå köpa en hund :)

2011-09-04 @ 16:11:11
Postat av: Paulina

Jag vet inte vad som hänt mellan dig och din mamma eller vad hon gjort dig. Men en sak det känns som att du inte tänker på är: din mamma är också en människa. hon kan kanske inte säga förlåt. hon vet kanske inte hur man gör? jag försvarar inte det hon "gjort" men har du tänk att hon kanske inte alltid heller har haft det så lätt? hennes mamma kanske var likadan mot henne, eller hennes pappa? hon kanske har varit med om hemska saker som du inte vet om.. det är svårt att bli sviken av sin mamma, det är det värsta som kan hända en. Men någonstans är hon fortfarande bara ett barn på insidan. Hon vet nog bara inte hur man gör. Det låter dumt och svårt men försök att gå vidare. Försök att inte haka upp dig på att hon inte sagt "förlåt". Hon ringde och frågade vad du önskade dig. Det var inte det DU ville att hon skulle säga, men det var något. För vissa tar det långt långt långt tid att komma dit där dem kan säga förlåt. Att ringa och fråga det är en början. Ett litet litet steg. Jag har varit där du är. Kanske inte samma sits exakt men jag har också gått och varit ledsen, arg och besviken och väntat på att allt ska bli bra, att jag ska bli lycklig. Men det händer inte om man inte väljer att gå vidare. Inte glömma, men gå vidare. Tänka posetivt. Se framtiden. Och en annan sak. Du skriver du inte har någon pojkvän, ingen att älska. Försök att tänka på det du HAR istället för allt du INTE har. Det har jag kommit väldigt långt på. jag hoppas du känner dig bättre snart.

2011-09-04 @ 19:49:14
URL: http://plinan.devote.se
Postat av: Liza

Jag är inne på samma linje som Rebecca, tänk dig noga för innan du skaffar en hund / hundvalp. De första månaderna ska inte en valp vara ensam mer än någon timme åt gången, max 3 h, sedan kan man trappa upp det.Det innebär att du inte kan vara iväg en dag här och en dag där, resa bort en helg eller ens dra hemifrån på eftermiddagen och komma hem sent... om det inte är någon annan hos valpen / hunden.

2011-09-04 @ 22:51:31
Postat av: Liza

Jag är inne på samma linje som Rebecca, tänk dig noga för innan du skaffar en hund / hundvalp. De första månaderna ska inte en valp vara ensam mer än någon timme åt gången, max 3 h, sedan kan man trappa upp det.Det innebär att du inte kan vara iväg en dag här och en dag där, resa bort en helg eller ens dra hemifrån på eftermiddagen och komma hem sent... om det inte är någon annan hos valpen / hunden.

2011-09-04 @ 22:53:23
Postat av: Mathilda

Beundrar dig

2011-09-05 @ 17:43:49
URL: http://lifebymathilda.myshowroom.se
Postat av: Jimie

Hej linnéa, jag vet inte om du kommer ihåg mig och sånt, men jag vill först och främst säga förlåt för det jag sa på fb (behöver inte nämna något om det hoppas att du kommer ihåg det), jag tänkte mig inte för så mycket när jag skrev så, var nog troligen onykter då, men jag hoppas att du kan förlåta mig inom en snar framtid.sen för det andra, jag beklagar så mycket för din mamma och jag hoppas verkligen på att någon dag i framtiden att ni löser det som har hänt mellan er, ge henne tid och hopp.

det kommer att gå bra, så länge du har kontakt med henne så vet hon att du finns och lever, för tro mig om du skulle försvinna och sånt så skulle hon bli ledsen.sen håller jag med några av dem andra som har kommenterat om en hund, en valp behöver väldigt mycket uppvakning och sånt dem första månaderna, och det innerbär att du får rasta den minst 6 gånger om dan, träna den så mycket som möjligt och se till så att den mår bra och sånt.men jag ska inte sitta här och säga vad jag tycker vad du ska göra, du bestämmer själv hur du vill göra.MVH Jimie, hoppas du kommer ihåg mig från förut för dryga 2 år sen ungefär eller mer!

2011-09-05 @ 21:32:12
Postat av: Andreas

<3 DU är inte misslyckad, säg aldrig det...

2011-09-06 @ 23:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0